Okategoriserade

Därför skall du välja en Casalini

Posted on

EURO 4 – TYSTGÅENDE, LÅG FÖRBRUKNING OCH LÅGA UTSLÄPPSVÄRDEN

Medan andra tillverkare förlitar sig på äldre motorteknik satsar Casalini på en modern Dci-motor. Casalini har tillsammans med motortillverkaren Kohler utvecklat motor som möter miljökraven Euro 4. Motorn är modern med elektronisk insprutning som ger låg förbrukning och låga utsläppsvärden. Den är mer lättstartad än en gammaldags dieselmotor, dessutom är den tystgående och fri från vibrationer. Casalini köper enbart in motorer med högsta komponentkvalité, vilket innebär att ägaren slipper driftstörningar som orsaks av sämre komponenter.

GLASFIBERKAROSS GER HÖGRE SÄKERHET!

Den moderna Kohlermotorn I kombination med Casalini´s helt unika glasfiberkaross ger M20 en särställning i både säkerhet och komfort bland mopedbilar. Den konstruktion som Casalini använder för att tillverka sina karosser är samma typ av konstruktion som moderna sportbilar använder. Den glasfiberarmerad plasten är upp enligt tillverkaren 5 gånger starkare än stål. Casalini lackar sina fordon på samma sätt som en vanlig bil istället för att gjuta in färgen i plasten som andra tillverkare gör. Detta innebär att bilen håller sin färg länge och om man tvingas byta ut någon karossdel så får man full färgmatchning mellan den nya och de äldre karossdelarna. 

BETYDLIGT RYMLIGARE ÄN KONKURRENTERNA

Casalini har utnyttjat toleransgränserna i EUs regelverk för mopedbilar och byggt den största mopedbilen. Invändigt behåller därmed M20 den mycket generösa rymden från tidigare modell. M20 är därmed betydligt rymligare än sina konkurrenter. Här finns gott om plats för både förare och passagerare samt packning i det väl tilltagna bagageutrymmet.

STÄNDIGA FÖRBÄTTRINGAR

Casalini arbetar ständigt med förbättringar. Från och med 2020 har man en helt ny klädsel inne i kupén. Klädseln är både en filtmatta och en ljudisolering. Detta kommer innebära att M20 blir ännu tystare. Casalini har också förbättrat ventilationen och säkerställt att luften flödar genom hela fordonet. M20 har även fått nya stötdämpare som ökar komforten.


RESERVDELAR SERVICE

Särner Trading har varit generalagent för Casalini sedan 2005. Vi har under dessa år byggt upp kunnande och rutiner för att hantera eftermarknaden. Som tillverkare är Casalini duktiga på att ha reservdelar i lager och vi kan därmed erbjuda snabba och tillförlitliga leveranser av reservdelar.

Välkommen in till någon av våra ÅF och testa Casalini.