Okategoriserade

Casalini Lanserar 2 nya mopedbilsmodeller 2021

Posted on

Casalini rivstartar 2021 med att lansera 2 nya mopedbilsmodeller. De heter Casalini Twist och Casalini Superior. Alla modeller drivs av Kohler 550 Sohc motorn. Denna DCI motor har utvecklats i ett samarbete mellan Casalini och Kohler / Lombardini. Denna motor är den första mopedbilsmotorn som möter miljökravet Euro5. Casalini är ensam på marknaden med att leva upp till Euro 5 kraven.
Modellen Twist ersätter M20 Active som funnits på marknaden sedan 2018. Twist kommer att finnas i tre färger. Röd, Vit och den populära färgen Miami Blå. Modellen har en ny exteriör design. Denna modell erbjuder mycket mopedbil för pengarna.
Casalini Superior är modellen för dig som gillar bra ljud. Den har 6 högtalare. Den har en stereo med Apple carplay / android auto, vilket innebär att du kan använda flera appar i din smartphone direkt på stereon. Som exempel Spotify och kartor. Därmed är stereon både musikspelare och navigator. Superior kommer med uppdaterade semiskinnsäten. Ytterbackspeglar med defroster, som fäller in sig då du låser fordonet.
Mycket välkomna in och testa marknadens bästa mopedbil hos någon av våra återförsäljare